• Am făcut echipă cu campionul ITU World Triathlon Series, Javier Gómez Noya, pentru a sublinia avantajele gamei noastre de orteze și suporturi pentru corp lider la nivel mondial.

  Din 2006, Javier a fost unul dintre cei mai de succes triatleți din lume, devenind campion mondial la 5 competiții ITU World Triathlon Series și medaliat cu Argint la Olimpiada de la Londra 2012, câștigând, de asemenea, multe alte titluri de-a lungul carierei sale.

  Este o figură care inspiră, a studiat ingineria, dar și-a schimbat parcursul devenind sportiv profesionist. Javier face surfing, cântă la chitară, contribuie la UNICEF și colaborează cu Universitatea din Galicia pentru a încuraja tinerii din sport.

  În mod uimitor, în ciuda faptului că a suferit un grav accident la cot în 2015, Javier nu a renunțat niciodată și și-a revenit complet, obținând mai multe titluri și succes. Spiritul său plin de pasiune și rezistență îl fac un adevărat ambasador al mărcii FUTURO™.


Facebook

Urmăriți pagina de Facebook a lui Javier pentru competițiile, frământările și triatlonurile unui campion mondial.


 • Javier Gomez purtând suportul pentru cot Futuro

  FUTURO - sprijinul de care aveți nevoie pentru a face un efort suplimentar

  Pentru suport și confort direcționate, Javier folosește o gamă de produse FUTURO™ pentru a asigura fixarea și compresia de care are nevoie în timpul antrenamentului.


Urmareste marca FUTURO™
FUTURO este marca inregistrata 3M.
Schimbati locatia
România - română