1. Romania
 2. Marca FUTURO™
 3. Resurse
 4. Echipa de specialisti
Echipa de specialisti

Sa cunoastem echipa de specialisti

Marca FUTURO™ detine produse create pentru promovarea vietii active si calitative a clientilor nostri. Ne asiguram ca marca FUTURO™ ramane constant in mintea clientilor nostri ca o marca de incredere. Toate produsele noastre sunt dezvoltate in colaborare cu o echipa extinsa de specialisti in domeniu: fizioterapeuti, medici specialisti si ingineri proiectanti.
Acesti experti in cercetare au dezvoltat si testat produse deja existente pe piata si produse noi, le-au combinat si adaptat la cerintele consumatorilor, pentru a le facilita acestora alegerea celei mai bune solutii personalizate. Acest lucru este imperios necesar pentru a asigura eficienta ideilor si solutiilor liniei inovative de produse create. Avem in minte un singur scop: Sa va ajutam sa va bucurati de viata mai mult.


Dr. Ralph Buschbacher

Expert în domeniul sistemului musculo-scheletic - expert principal în Grupul FUTURO™

 • Ralph Buschbacher

   Dr. Buschbacher oferă Grupului de experți FUTURO™ informații valoroase privind aspectele medicale ale produselor noastre și conduce, de asemenea, echipa medicală. Acest lucru permite companiei 3M să ofere produsele de înaltă calitate pe care clienții noștri le așteaptă din partea noastră.

   Dr. Buschbacher și-a început pregătirea la Universitatea din Virginia, atât pentru diploma sa de licență, cât și pentru cele medicale. El a ocupat funcția de Rezident Șef al clasei sale de rezidențiat la Colegiul Medical din Virginia. A vorbit pe larg despre o varietate de subiecte, atât la nivel național, cât și internațional. Este un scriitor prolific, publicând peste 100 de manuscrise, precum și 46 de capitole de carte și 20 de cărți.


Ryan Gaynor, PT, MS

Fizioterapeut

 • Ryan Gaynor

   Dl. Gaynor este un fizioterapeut care lucrează în prezent cu Horizon Home Health and Hospice din Milwaukee, specializat în îngrijirea la domiciliu, în principal pentru comunitatea de persoane defavorizate din oraș, cu accent pe reabilitarea ortopedică postoperatorie. Înainte de poziția sa actuală, Dl. Gaynor și-a început cariera lucrând la Spitalul Metodist din Indianapolis, alături de chirurgi recunoscuți la nivel național la Methodist Sports Medicine și medici de la Facultatea de Medicină a Universității din Indiana. S-a axat pe tratarea leziunilor ortopedice, în special în sistemul de compensare a muncitorilor, în timp ce, în Indianapolis, a lucrat cu echipa de fotbal profesionist Indianapolis Colts și cu chirurgul acesteia, Dr. Tom Klootwyk, în calitate de consultant pentru leziuni ale țesuturilor moi, ajutând la tratarea cazurilor dificile. A petrecut apoi 7 ani într-o clinică privată din zona Milwaukee, axându-se în continuare pe ortopedie și pe leziunile țesuturilor moi și dezvoltând ulterior tehnici de terapie manuală și o abordare de întărire dinamică. Dl. Gaynor a fost, de asemenea, fizioterapeut la Spitalul Columbia St. Mary din Milwaukee, ocupându-se de îngrijire acută și ambulatorie, consolidându-și și mai mult experiența în fizioterapie cu numeroase tipuri de pacienți.

   Dl. Gaynor și-a obținut masteratul în fizioterapie la Universitatea din Indianapolis în 1998, unde a obținut și diploma de licență în 1995.


Dominic Julian

Director Tehnic

 • Dominic Julian

   Dominic aduce o perspectivă și o experiență unice în cadrul grupului de experți. Are peste 18 ani de experiență în proiectarea și dezvoltarea suporturilor medicale, în calitate de preparator fizic acreditat.

   Dominic a lucrat timp de aproape două decenii dezvoltând produse bazate pe grade de vătămare corporală și pe biomecanică. Experiența și expertiza sa au contribuit la o varietate de produse care utilizează design avansat și materiale noi, pentru a răspunde nevoilor crescânde ale consumatorilor noștri. În această perioadă, el a avut niveluri din ce în ce mai mari de responsabilitate, având de-a face cu majoritatea activităților legate de produse, inclusiv proiectarea produselor, fabricația, calitatea, instruirea și dezvoltarea pachetelor.

   În 2016, Dominic a făcut tranziția la administrarea grupului de Dezvoltare a produselor. În acest rol, accentul său continuă să fie pe nevoile consumatorilor noștri și pe oferirea unor produse de înaltă calitate și de înaltă performanță pentru aceștia.

   Înainte de activitatea sa cu produsele marca FUTURO™, a lucrat ca preparator fizic la nivel universitar. Acest rol a inclus munca sa ca parte a personalului medical pentru a optimiza bunăstarea generală a sportivului, inclusiv prevenirea accidentelor, evaluarea, tratamentul și reabilitarea. Dominic a obținut o diplomă de licență în antrenament sportiv la Universitatea Boston, urmată de un masterat în Studii administrative la Colegiul Boston.


Lynn Peterson

RN, CWOCN

 • Lynn Peterson
  • Lynn Peterson, RN, WOCN este asistent medical acreditat angajat la 3M Health Care. Responsabilitățile principale ale lui Lynn includ suportul tehnic și clinic pentru platforma de gestionare a edemelor și compresie 3M. Lynn dezvoltă și oferă cursuri și programe care să ajute la sprijinirea organizației de vânzări și a clienților în utilizarea sistemelor de compresie cu două straturi 3M™ Coban™ pentru tratamentul ulcerelor venoase, limfedemului și altor afecțiuni ce necesită compresie.

  • Un accent esențial pentru Lynn include consultarea și educația clinică pentru clienții serviciilor de îngrijire de lungă durată și la domiciliu. Lynn dezvoltă și oferă programe educaționale axate pe evaluarea leziunilor, managementul leziunilor la extremitățile inferioare, prevenirea și tratarea ulcerului de presiune, prevenirea și tratarea leziunilor de la nivelul pielii.

  • Lynn deține o diplomă de licență în domeniul asistenței medicale. Ea a lucrat într-o multitudine de unități clinice, inclusiv îngrijire acută și are 22 de ani de experiență în domeniul îngrijirii la domiciliu, ocupând diverse funcții. Lynn este membru al Wound, Ostomy, Continence Society (WOCN) și a reprezentat compania 3M în cadrul Comitetului Consultativ Național pentru Ulcerele de Presiune (NPUAP) timp de 5 ani.


Tanya Beckwith

Specialist Senior Serviciu Tehnic

 • Jeff Krauser

  Tanya are o experiență solidă în dezvoltarea de produse, comercializare și management de proiecte, dobândită în cadrul mai multor activități de servicii medicale și destinate consumatorilor pe parcursul celor 24 de ani petrecuți la 3M. Tanya a dezvoltat, brevetat și comercializat suporturi medicale pentru 3M. În funcția sa actuală din cadrul departamentului de Service Tehnic, sprijină activitatea globală, aducând știința produselor noastre la viață și facilitând experiența clienților.

  Tanya are o licență în Inginerie Chimică de la Universitatea din Minnesota și un MBA de la Universitatea St. Thomas.


Diane Emslander

Specialist în Dezvoltare Avansată de Produse

 • Diane Emslander

  Diane este membru al echipei de Suporturi Medicale marca FUTURO™ și se concentrează pe utilizarea noilor tehnologii în dezvoltarea de produse. Ea lucrează la 3M de mai bine de 27 de ani și are o experiență vastă în tehnologiile de bază 3M, precum și în dezvoltarea de produse și procese pentru produse noi, de la filme grafice și optice, până la produse de curățenie și produse de îngrijire a animalelor. Diane a absolvit Universitatea din Minnesota, Institutul de Tehnologie, cu o licență în Inginerie Industrială.


Jay Kovacs

Specialist în Dezvoltare și Proiectant de produse

 • Jay Kovacs

  Jay este proiectant industrial cu o experiență de 15 ani, aducând ideile în faza de producție. Jay își folosește cunoștințele despre procesul de proiectare și dezvoltare pentru a dezvolta materiale noi și tehnici avansate de fabricație pentru produsele noastre, care anticipează și satisfac nevoile clienților noștri. Experiența sa în proiectarea centrată pe oameni, combinată cu tehnicile moderne de producție aduce o perspectivă unică în crearea produselor marca FUTURO™.

  Jay are o licență în Proiectare Industrială de la Art Center College of Design.


Debra Battah

Specialist în Inginerie de Produse

 • Debra Battah

  Deb este membru al echipei de Suporturi Medicale marca FUTURO™, fiind responsabilă cu dezvoltarea, întreținerea și fabricarea produselor marca FUTURO™. Deb lucrează la 3M de 31 de ani și are o experiență vastă în dezvoltarea proceselor și a produselor, întreținerea și extinderea la scară a noilor produse, de la benzi pentru sigilarea cutiilor și benzi pentru lucrări ușoare, până la produse medicale 3M utilizate în domeniul spitalicesc. Ea a absolvit Universitatea din Minnesota cu o licență în Inginerie Chimică și are, de asemenea, un MBA cu specializare în sisteme de fabricație de la Universitatea St. Thomas.


Edward Roberts

Inginer de Produse

 • Edward Roberts

  Ca membru al echipei de Suporturi Medicale marca FUTURO™, Ed aduce realizările din laborator în fabrica de producție. Ed continuă să lucreze la modernizări ale proceselor, pentru a se asigura că Suporturile Medicale marca FUTURO™ sunt realizate la cel mai înalt nivel de calitate, pe care clienții noștri se pot baza. El a absolvit Universitatea din Minnesota cu o licență în Biochimie și lucrează la 3M din 2012.


Nicolas Lee

Dezvoltator de Produse

 • Nicolas Lee

  Nick este cel mai recent membru al echipei de Suporturi Medicale marca FUTURO™ și se concentrează pe integrarea principiilor de design universal, ergonomie și dezvoltare centrată pe oameni în crearea de noi produse medicale. El are 12 ani de experiență, aducând conceptele de produs pe piață ca inginer de reabilitare, dezvoltând produse de consum specializate pentru persoanele cu dizabilități.

  Nick are o licență în Inginerie Mecanică de la Universitatea din Minnesota.