1. Echipa de specialisti
Echipa de specialisti

Sa cunoastem echipa de specialisti

Marca FUTURO™ detine produse create pentru promovarea vietii active si calitative a clientilor nostri. Ne asiguram ca marca FUTURO™ ramane constant in mintea clientilor nostri ca o marca de incredere. Toate produsele noastre sunt dezvoltate in colaborare cu o echipa extinsa de specialisti in domeniu: fizioterapeuti, medici specialisti si ingineri proiectanti.
Acesti experti in cercetare au dezvoltat si testat produse deja existente pe piata si produse noi, le-au combinat si adaptat la cerintele consumatorilor, pentru a le facilita acestora alegerea celei mai bune solutii personalizate. Acest lucru este imperios necesar pentru a asigura eficienta ideilor si solutiilor liniei inovative de produse create. Avem in minte un singur scop: Sa va ajutam sa va bucurati de viata mai mult.


Ralph Buschbacher, M.D

Expert in musculo-scheletica si presedinte al echipei de specialisti FUTURO™

Ralph Buschbacher conduce echipa de specialisti FUTURO™ si asigura, in acelasi timp, cercetari valoroase in domeniul fizioterapiei.
Responsabilitatile domnului Buschbacher includ asigurarea tuturor surselor si facilitatilor de informare necesare echipei sale pentru crearea si testarea materialelor si tehnologiei, precum si valorificarea experientei tuturor membrilor echipei in realizarea produsului final. Acest lucru a permis ca produsele din gama Futuro™ sa corespunda standardelor inalte ale consumatorilor.

 • Ralph Buschbacher

  Ralph Buschbacher este un autor extensiv si cercetator care practica medicina musculo-scheletica si pune accent pe medicina muncii. Dr. Buschbacher transfera experienta sa in dezvoltarea produselor FUTURO™, inclusiv modul in care suporturile pot ameliora simptomele si afectiunile cauzate de slabiciune musculara si afectiuni ale ligamentelor.

  Cunostintele sale aplicate asigura fiecarui produs FUTURO™ asigura performante medicale ridicate.

  Dr. Buschbacher a inceput pregatirea sa la Universitatea din Virginia pentru ambele diplome medicale pe care le detine. El a fost selectat ca Presedinte al clasei rezidente a Colegiului Medival al Universitatii Virginia. Dr. Buschbacher este un scriitor prolific, avand in portofoliu peste 50 de manuscrise, 25 de capitole de carte si 11 carti despre medicina musculo-scheletica. Este in prezent in proces de pregatire a 8 carti de specialitate. Dr. Buschbacher a fost editor timp de 6 ani al newsletter-ului Asociatiei Academice a Psihiatrilor si, in prezent, este membru al Asociatiei Academice a Psihiatrilor.


Janette Cothrel, OTR

Ergoterapeut- Medic specialist in ergoterapie

Janette Cothrel este persoana cu cea mai bogata si complexa experienta din echipa de experti FUTURO™. Abilitatile sale sunt foarte variate si includ terapia muncii, reabilitare fizica, psihologie si dezvoltare de produs.
Prin munca sa in cadrul echipei de specialisti FUTURO™, doamna Cothrel ajuta la dezvoltarea de produse care se ridica la nivelul asteptarilor clientilor.

 • Janette Cothrel

  Ea a petrecut cativa ani la Centrul Metodic de Medicina Ocupationala din Indianapolis, evaluand si tratand afectiuni ale extremitatilor superioare si concentrandu-se pe pregatirea si evaluarea postpractica. Janette Cothrel a fost recent cooptata in proiectul pentru evaluarea si recomandarea celor 0-3 ''Primi Pasi'' ai programului din cadrul spitalului Riverview, din Neblesville.

  De asemenea, Janette Cothrel a lucrat in cadrul Spitalului de Reabilitare pentru Femei din Centrul din Baton Rouge, Los Angeles si in scolile din Lake County, IL, si Lawrence Township, IN.

  Detine un patent SUA pentru imbracaminte adaptabila.

  Janette Cothrel urmeaza, in prezent, un masterat in Psihologie. Este absolventa in Stiinta a cursurilor Ohio State University cu specializare in Terapia muncii.


Ryan Gaynor, PT, MS, ART

Fizioterapeut

Intrucat cele mai multe dintre produsele FUTURO™ sunt utilizate de persoane aflate in recuperare dupa un accident, echipa de specialisti FUTURO™ este norocoasa sa aiba ca membru un fizioterapeut acreditat. Ryan Gaynor conduce cercetari valoroase si teste pentru a eficientiza structura produselor FUTURO™.

 • Ryan Gaynor

  Domnul Gaynor este un fizioterapeut cu drept de practica in cadrul Serviciior Medicale de Fizioterapie din Milwaukee, unde s-a concentrat pe conditiile ortopedice, cu precadere asupra terapiei manuale. Anterior acestei pozitii, a petrecut 6 ani la spitalul Methodist Hospital din Indianapolis, colaborand cu chirurgi recunoscuti la nivel national din cadrul Methodist Sports Medicine si fiziologi de la Indiana University School of Medicine. Prioritatea sa a reprezentat-o tratarea persoanelor accidentate din punct de vedere ortopedic, in mod special accidentele de munca acoperite de sistemul national de asigurari.

  Cat timp a fost in Indianapolis a devenit membru al comisiei de atestare a Tehnicilor de Ameliorare a Durerii (ART)*, un sistem de management al durerilor si afectiunilor usoare care este recunoscut de atletii din lumea intreaga. A colaborat cu echipa pofesionista de fotbal Indianapolis Colts si chirugul Dr. Tom Klootwyk, tratand cazuri grave de accidentari.

  Gaynor este membru al Asociatiei de Fizioterapie din SUA.

  Detine diploma de Medic fizioterapeut din cadrul Universitatii din Indianapolis.

  *Tehnicile de Ameliorare a Durerii™ este marca inregistrata a Active Release Techniques, LLC.


Michael Stonnington, M.D.

Chirurg ortoped

In calitatea sa de chirurg certificat, cu expertiza in traumatologie, transplant de ligamente si medicina sportiva, Michael Stonnington, M.D, adauga o valoare considerabila panelului de experti FUTURO™ prin pozitia sa de consultant ortopedic.

 • Michael Stonnington

  Dr. Stonnington este la curent cu cele mai recente descoperiri tehnologice pentru a se asigura ca produsele FUTURO™ ofera consumatorilor confort, suport si respecta anatomia corpului in cele mai variate conditii. Acesta participa mereu la prezentari pe tema traumatologiei si training-uri in domeniul chirurgiei ortopedice generale. Mai mult, Dr. Stonnington este autorul a doua capitole dintr-o carte renumita despre afectiuni musculo-scheletice.

  Michael Stonnington este, de asemenea, fondator si co-director al serviciilor ortopedice traumatologice din cadrul Forrest General Hospital, un spital specializat in traumatisme majore din Mississippi. In cadrul acestuia desfasoara interventii ortopedice pentru accidentari severe si cronice.

  Dr. Stonnington a primit recunoasterea "Air Force Reserve Commission" in 1998 si a fost activ in cadrul bazei aeriene Keesler pentru 3 ani ca si chirurg ortoped. De asemenea, acesta a fost locotenent colonel si a servit in echipa de medici chirurgi pe durata stagiului militar. Una dintre responsabilitatile sale a implicat invatarea tehnicilor de operare pe campul de lupta, incluzand o calatorie in Nepal pentru a instrui Armata Regala Nepaleza.

  Michael Stonnington a primit o diploma de onoare de la Universitatea din Virginia si o diploma in medicina de la Universitatea Duke. A urmat, de asemenea, numeroase training-uri la Universitatea din Florida in ortopedie generala, chirurgie ortopedica, chirurgie traumatologica, chirurgie articulara si medicina sportiva.


Ed Weaver

Inginer proiectant senior

Ed Weaver a furnizat echipei de specialisti FUTURO™ o perspectiva foarte valoroasa: cea a unui inginer senior design talentat.

Domnul Weaver realizeaza in prezent design-ul pentru produsele medicale ortopedice dedicate pietei de retail. Responsabilitatile sale includ supervizarea laboratorului Materials Test Lab si a programului Engineering Co-Op pentru FUTURO™.

 • Ed Weaver

  Inainte de a se alatura echipei FUTURO™, Ed Weaver a lucrat ca inginer design electro-mecanic, realizand design-ul sistemelor de hiper-hipotermie electro-mecanice, clasele I si II, si a sistemelor de incalzire a lichidelor dense pentru uzul intraspitalicesc. In calitatea de inginer de aplicatii, a creat procese si instrumente pentru sisteme de control pentru mai multe companii de productie din Statele Unite.

  Domnul Weaver a lucrat, de asemenea, ca inginer de proiect si a dezvoltat dispozitive de asistare pentru facilitarea oportunitatilor de angajare a persoanelor cu dizabilitati. A furnizat servicii catre Biroul Ohio al Compensarii Muncitorilor (Ohio Bureau of Workers Compensation), Biroul Serviciilor Vizuale (Bureau of Services for the Visually Impaired), Biroul Serviciilor Vocationale (Bureau of Vocational Rehabilitation) si Serviciul de Reabilitare din Ohio (Ohio Rehabilitation Service Commission).

  Ed Weaver detine o diploma in stiinta aplicata in inginerie mecanica si o diploma in matematica de la Universitatea Youngstown din 1992.


Dominic Julian

Inginer senior dezvoltare produs

Dominic brings unique perspective and experience to the expert panel. He has over 13 years of experience designing and developing health supports based on his experience as a Certified Athletic Trainer.

 • Dominic Julian

  Julian Dominic aduce propria perspectiva si expertiza echipei de specialisti FUTURO™ Profesor certificat in atletism, Julian Dominic are peste 13 ani de experienta in domeniul design-ului si dezvoltarii suporturilor medicale. Julian a lucrat mai mult de un deceniu la dezvoltarea produselor utilizate in cazul accidentarilor. Experienta sa in domeniu a contribuit la dezvoltarea unei game variate de produse cu design avansat si materiale noi, care se pliaza pe cerintele actuale ale consumatorilor. De-a lungul timpului, Julian si-a asumat niveluri de raspundere tot mai ridicate asociate cu activitatile desfasurate in design, productie, fabricatie, calitate, training si dezvoltarea ambalajelor.

  Anterior experientei sale cu produsele FUTURO™, Julian a lucrat ca antrenor de atletism la colegiu. Aceasta munca a inclus colaborarea cu echipa medicala pentru asigurarea starii de bine a atletilor, inclusiv prevenirea accidentarilor, evaluare, tratament si reabilitare.


Joann Lohr, M.D.

Director al spitalului "Good Samaritan Hospital John J. Cranley Vascular Laboratory"

Dr. Joann Lohr este director al spitalului "Good Samaritan Hospital John J. Cranley Vascular Laboratory" si membru al personalului activ din 1992. Este, de asemenea, asociata a programului pentru chirurgie vasculara din cadrul spitalului Good Samaritan Hospital. A primit diploma de doctor in medicina in 1983 la absolvirea studiilor universitare ale University of Wisconsin-Madison. A fost medic rezident la University of Colorado si Marshfield Clinic. Si-a completat rezidentiatul la St. Joseph Mercy Hospital din Pontiac, Michigan intre 1985 - 1990. A fost medic rezident al sectiei de chirurgie vasculara din cadrul spitalului Good Samaritan Hospital intre 1990 - 1992 si a primit premiul "Kachelmacher Memorial Fellow Award" la Kachelmacher Memorial Clinic din Logan, Ohio in 1990 si 1991. A ocupat functia de co-director al clinicii din iulie 1992 pana in 1997. A fost membru diplomat al American Board of Surgery din 1991 si a primit calificari suplimentare in chirurgie vasculara si chirurgie de urgenta. Este membru al American College of Surgeons. De asemenea, a fost editor sef la numeroase jurnale de profil si a publicat si prezentat numeroase studii de caz si cercetari stiintifice. Dr. Lohr este autoarea a numeroase capitole de carti referitoare la imagistica non-invaziva si laborator vascular.

 • Joann Lohr

  Dr. Lohr este tehnolog vascular acreditat si a ajutat la obtinerea si mentinerea acreditarii "Intersocietal Commission for the Accreditation of Vascular Laboratories (ICAVL)" pentru laboratorului vascular din cadrul spitalului Good Samaritan Hospital, in calitate atat de medic, cat si de director tehnic.

  Dr. Lohr a detinut pozitii de conducere in cadrul mai multor asociatii si comitete executive ale Society for Vascular Surgery (SVS), American Venous Forum (AVF) si Society for Clinical Vascular Surgery (SCVS). Dr. Lohr a compilat recent curriculum-ul venos pentru "Programul directorilor in chirurgie vasculara". Este fostul presedinte al comitetelor executive AVF si SCVS si presedinte actual al comitetului SVS pentru dezvoltarea de programe rezidentiale noi. Este membru onorific al Societatii de Chirugie Vasculara si co-presedinte al consiliului educatiei pentru AVF. Dr. Lohr este medic in chirurgie vasculara in Cincinnati din 1992. De asemenea, este membru al comitetului spitalului "Good Samaritan Hospital" unde are atributii si in sectorul administrativ.

Alte site-uri 3M:
De unde cumparati
Urmareste marca FUTURO™
FUTURO este marca inregistrata 3M.
Schimbati locatia
România - română