1. Marca FUTURO™
 2. Resurse
 3. Compresie si suport pentru incheieturi

Alege nivelul potrivit de compresie si suport

Ghidul pentru niveluri de compresie si suport te va ajuta sa alegi produsul corect care corespunde accidentarii suferite - atunci cand ai mai multa nevoie.


Niveluri de compresie si suport - Orteze

 • Suport lejer
  Suport lejer

  Ofera compresie usoara, suport si caldura terapeutica locala pentru ameliorarea simptomelor asociate cu accidentarile minore, intinderi si artrita. Confortabil pentru uz zilnic.

 • Suport moderat
  Suport moderat

  Ofera niveluri ajustabile de compresie, suport si retentie terapeutica pentru a ameliora simptomele asociate cu intinderile, accidentarile moderate, artrita si durerea musculara. Confortabil pentru purtarea zilnica sau activitati specifice.

 • Stabilizare moderata
  Stabilizare moderata

  Ofera suport si stabilizare urmand fidel linia anatomica a corpului pentru a ameliora simptomele asociate cu intinderi, durere, accidentari, artrita, accidentari cauzate de miscari repetitive si pentru a preveni reaccidentarea. Stabilizatoarele flexibile pot fi indepartate si personalizate pentru confort sporit.

 • Suport ferm
  Suport ferm

  Ofera un nivel superior de suport utilizand o combinatie a beneficiilor materialelor stretch si non-stretch si poate include materiale care absorb socurile pentru ameliorarea simptomelor asociate cu accidentarile, intinderile, artrita, accidentari cauzate de miscari repetitive si pentru prevenirea reaccidentarilor.

 • Stabilizare ferma
  Stabilizare ferma

  Ofera cel mai ridicat nivel de suport folosind materiale flexibile, ajustabile, cu insertii de plastic sau aluminium pentru a elimina riscul reaccidentarilor si ameliorarea simptomelor asociate cu accidentari acute.

Urmareste marca FUTURO™
FUTURO este marca inregistrata 3M.
Schimbati locatia
România - română