1. Compresie si suport pentru incheieturi

Alege nivelul potrivit de compresie si suport

Ghidul pentru niveluri de compresie si suport te va ajuta sa alegi produsul corect care corespunde accidentarii suferite - atunci cand ai mai multa nevoie.


Niveluri de compresie si suport - Orteze

 • Suport lejer
  Suport lejer

  Ofera compresie usoara, suport si caldura terapeutica locala pentru ameliorarea simptomelor asociate cu accidentarile minore, intinderi si artrita. Confortabil pentru uz zilnic.

 • Suport moderat
  Suport moderat

  Ofera niveluri ajustabile de compresie, suport si retentie terapeutica pentru a ameliora simptomele asociate cu intinderile, accidentarile moderate, artrita si durerea musculara. Confortabil pentru purtarea zilnica sau activitati specifice.

 • Stabilizare moderata
  Stabilizare moderata

  Ofera suport si stabilizare urmand fidel linia anatomica a corpului pentru a ameliora simptomele asociate cu intinderi, durere, accidentari, artrita, accidentari cauzate de miscari repetitive si pentru a preveni reaccidentarea. Stabilizatoarele flexibile pot fi indepartate si personalizate pentru confort sporit.

 • Suport ferm
  Suport ferm

  Ofera un nivel superior de suport utilizand o combinatie a beneficiilor materialelor stretch si non-stretch si poate include materiale care absorb socurile pentru ameliorarea simptomelor asociate cu accidentarile, intinderile, artrita, accidentari cauzate de miscari repetitive si pentru prevenirea reaccidentarilor.

 • Stabilizare ferma
  Stabilizare ferma

  Ofera cel mai ridicat nivel de suport folosind materiale flexibile, ajustabile, cu insertii de plastic sau aluminium pentru a elimina riscul reaccidentarilor si ameliorarea simptomelor asociate cu accidentari acute.

Urmareste marca FUTURO™
FUTURO este marca inregistrata 3M.
Schimbati locatia
România - română