1. Marca FUTURO™
 2. Sfaturi si recomandari utile
 3. Cum să rămâneți activ în cazul unei accidentări la încheietura mâinii
 • Cum să rămâneți activ dacă ați suferit o accidentare la încheietura mâinii

  bărbat care ține un coș cu fructe și poartă un suport pentru încheietura mâinii

  • Vă arătăm cum puteți preveni durerile la încheietura mâinii, fără a vă abate de la obiectivele dumneavoastră de pregătire fizică

   Durerea la nivelul încheieturii mâinii vă poate perturba rutina de antrenament, dar asta nu înseamnă că nivelul dumneavoastră general de pregătire fizică trebuie să aibă de suferit. Menținerea unei condiții fizice de bază în timpul acestui proces foarte important de recuperare poate fi o provocare, dar, cu un plan adecvat, puteți obține rezultate impresionante. De aceea, am întocmit o listă cu doar câteva dintre modalitățile în care vă puteți menține în formă în timp ce încheietura mâinii se recuperează complet.

   Dacă simțiți durere la încheietura mâinii în timpul exercițiilor, cum ar fi yoga, în timpul rutinelor de încălzire sau al exercițiilor de rezistență cu propria greutate, încercați să vă treceți greutatea pe antebrațe în locul mâinilor. De asemenea, tot ce aveți nevoie pentru un antrenament de bază excelent este o saltea de sală și o oarecare determinare. Ridicarea picioarelor, abdomenele și variațiile planșei sunt toate modalități prin care puteți antrena acea grupă cheie de mușchi de bază. În plus, utilizarea benzilor de rezistență este adesea trecută cu vederea în sala de sport în favoarea echipamentelor pentru regim mai intens, dar sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a face extensii și de a lucra mușchii în moduri complet noi.

   Acum este un moment excelent pentru a vă concentra asupra părții inferioare a corpului. Plimbările energice, mersul încet sau antrenamentul de sprint la intervale mari vor crește ritmul cardiac în cel mai scurt timp. De asemenea, concentrarea asupra antrenamentului părții inferioare a corpului cu propria greutate, cum ar fi genuflexiunile cu bara, reprezintă o modalitate excelentă de a vă concentra asupra forței întregului corp.

   Nu uitați să alegeți un suport pentru încheietura mâinii care vă susține încheietura mâinii în timpul exercițiilor fizice. Suportul potrivit poate oferi susținere pentru o încheietură a mâinii vătămate. Vizualizați gama Futuro de orteze și suporturi pentru încheietura mâinii ca să găsiți soluția potrivită pentru dumneavoastră.

   Nutriția este, de asemenea, importantă în timpul recuperării și nu trebuie trecută cu vederea. Alimentația ce constă într-un echilibru adecvat de grăsimi, carbohidrați și proteine sănătoase va oferi corpului dumneavoastră elementele de care are nevoie pentru a se reface singur. Aceasta va ajuta, de asemenea, la accelerarea procesului de recuperare, oferindu-vă un start bun pentru a vă redobândi condiția fizică optimă.

   În cele din urmă, de ce să nu primiți sfatul unui profesionist? Un fizioterapeut cu experiență sau un instructor personal vă poate ajuta într-adevăr să vă mențineți motivația și concentrarea asupra obiectivelor dumneavoastră de pregătire fizică, chiar și în timp ce vă recuperați după durerile de la nivelul încheieturii mâinii. În funcție de gravitatea vătămării, împreună puteți elabora un program care vă va ajuta să mențineți o linie de bază de pregătire fizică și rezistență, fără a agrava vătămarea propriu-zisă.

   De asemenea, nu uitați să vă acordați o perioadă inițială de odihnă după accidentare, pentru a facilita vindecarea.